Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Belfeld Nederland. Het bungalowpark heet DroomPark Maasduinen. Roompot Belfeld beschikt zeker en vast ook over alle comfort. Zowel in als rond het vakantieverblijf is alles aanwezig. Dit om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Ga onthaasten in Belfeld Limburg, maak er uitstappen en ontdek zo ook de mooie omgeving van Nederlands Limburg.

Roompot Belfeld Limburg Nederland

DroomPark Maasduinen Nederland Accommodaties

In het glooiende Nederlandse Noord-Limburg vindt u tussen de vele vennen en beekjes een Roompot vakantiepark. Namelijk DroomPark Maasduinen. Op dit natuurrijke vakantiepark vind je alles voor een deugddoende vakantie. De moderne vakantiewoningen zijn voorzien van alle comfort en bieden ruimte tot 12 personen.

Ook is dit park ideaal voor een verblijf met kinderen. Aan de rand van het park ligt namelijk een gezellig natuurstrandje rond een prachtig ven. Hier kunnen de kleintjes spelen en lekker van de glijbaan in het water roetsjen. Ook zijn er verschillende speelveldjes, een halfpipe en een overdekt zwembad aanwezig op het park. Plezier verzekerd dus!

De omgeving biedt zeker ook ruime mogelijkheden voor een dagje uit. Zo liggen er zelfs verschillende natuurgebieden op rijafstand van het vakantie park: namelijk het Nationaal Park de Maasduinen, het Nationaal Park De Groote Peel en het Maasdal. Hier kan je heerlijk fietsen, uitgebreid wandelen en mountainbiken door de prachtige omgeving.

En wilt u een middagje naar de stad? Bij Designer Outlet Roermond, met zijn 180 designerwinkels, krijg je zelfs kortingen van 30% tot 70%. Daarnaast liggen de gezellige winkeltjes van Venlo, gelegen aan de Duitse grens, ook om de hoek.

Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 192,- EUR.

Meer informatie

 

DroomPark Maasduinen: adres

Het Roompot DroomPark Maasduinen kan je bereiken op het volgende adres:

Maalbekerweg 25
5951 NS Belfeld
Limburg (NL)
Nederland

Wil je graag een aantal andere vakantieparken ontdekken, kijk dan zeker bij ons Park in de kijker!

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.