Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Beekbergen in Nederland. De naam is trouwens DroomPark Beekbergen. Het park beschikt zeker en vast over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga daarom zeker onthaasten in Roompot Beekbergen. Ontdek daarnaast nog wat de omgeving van Gelderland jou nog meer te bieden heeft.

Roompot Beekbergen

DroomPark Beekbergen Nederland accommodaties

DroomPark Beekbergen ligt midden in de groene bossen van de Veluwe. Dit vakantiepark biedt genoeg vermaak voor zowel jong als oud. Voor het complete vakantiegevoel hoeft je zelfs het park niet af. Je kan er helemaal tot rust komen in de sauna en het solarium. Of je kan je er net heel goed gaan uitleven in het fitnesscentrum. Er zijn bovendien ook verschillende sport- en speelvelden aanwezig. De kinderen kunnen daarnaast ook nog gaan spetteren in het overdekte zwembad. Of ze spelen in de speeltuin.

Wilt je toch liever de omgeving verkennen? Dat kan, want de omliggende bossen bieden meer dan genoeg mogelijkheden om te wandelen, fietsen en te genieten van natuur en buitenlucht. De vele fiets- en wandelpaden leiden jou enerzijds langs de mooiste natuurgebieden. Maar anderzijds gaan ze ook door pittoreske dorpjes. In de zomer is het nabijgelegen pretpark Julianatoren een echte aanrader voor gezinnen. In de vele attracties beleven jullie samen een heerlijk dagje uit.

Bij DroomPark Beekbergen verblijf je in comfortabele vakantieverblijven. Er zijn ruime woningen, stijlvolle villa’s, vakantiewoningen en sfeervolle chalets. Daarnaast kan je er zeker ook terecht voor een verblijf in een grote groep. De compleet ingerichte luxe familiebungalow bied zelfs plaats aan 24 personen.

Meer informatie

 

Roompot Beekbergen, DroomPark Beekbergen

Het adres van dit Roompot vakantiepark, namelijk DroomPark Beekbergen is:

Hoge Bergweg 16
7361 GS Beekbergen
Gelderland
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou graag door naar onze pagina Parkvakanties ‘Park in de kijker’.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.