Het vakantiepark van Roompot gelegen in Bad Bentheim Duitsland heet Ferienresort Bad Bentheim. De villa’s in landhuis stijl beschikken over alle comfort. Er is bovendien alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie in Duitsland. Kortom ga onthaasten in vakantiepark Roompot Bad Bentheim Nedersaksen en ontdek bovendien wat er omgeving nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Bad Bentheim

Roompot Ferienresort Bad Bentheim Duitsland: accommodaties

De 18 vrijstaande villa’s kunnen geboekt van 4 tot 14 personen. Ze beschikken over een ruime woonkamer met eethoek en een open keuken met vaatwasser en koffiezet apparaat. Ook is er een apart toilet en een berging. Via de schuifraam kom je op het gemeubileerde terras. Boven zijn er slaapkamers met boxspring bedden. De badkamer is voorzien van een ligbad en een apart toilet. Je maakt trouwens gratis gebruik van WiFi.

Voor kinderen zijn er ook verschillende sport- en spelactiviteiten waaraan ze gratis kunnen deelnemen. Er zijn tevens diverse speeltuinen en sportvelden. Ook kunnen ze aansluiten bij de Kids Club en is Koos Konijn er aanwezig. Zwemmen doe je in het gemeentelijke overdekte zwembad. Er is bovendien ook een buitenbad aanwezig. Het zwembad ligt namelijk recht tegenover het vakantiepark en is uiteraard gratis voor parkgasten.

Roompot Ferienresort Bad Bentheim beschikt over een centrumgebouw met veel voorzieningen. Je hebt er een supermarkt en een restaurant. Voor schoonheidsbehandelingen kan je terecht in het beautysalon. Voor extra comfort en luxe tijdens je verblijf kan je arrangementen bijboeken. Een overzicht hiervan vind je op de website van het vakantiepark Roompot. Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 143,- EUR

Het zal je waarschijnlijk dan ook niet verwonderen dat Roompot Bad Bentheim al een Zoover Award heeft gewonnen.

Meer informatie

 

Roompot Bad Bentheim: adres

Het vakantiepark Roompot Bad Bentheim, Ferienserort Bad Bentheim kan je bereiken op het volgende adres:

Gut Langen 3
48455 Bad Bentheim
Nedersaksen
Duitsland

Voor meer vakantieparken in Duitsland neem je bijvoorbeeld een kijkje op onze Parkvakanties pagina Vakantieparken in Duitsland.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.