Het vakantiepark van Roompot gelegen in Arnhem Nederland beschikt over alle comfort. Bij Droompark Hooge Veluwe is dan ook alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. De vakantieverblijven voorzien voldoende ruimte voor verblijven van 4 tot 6 personen.  Kortom ga onthaasten in Arnhem Gelderland en ontdek wat je er nog allemaal kan ontdekken en beleven. Want er valt heel wat te beleven in en rond Roompot Arnhem. Dan denken we bijvoorbeeld aan Het nationaal openluchtmuseum, het speelgoedmuseum, Burgers zoo, tal van natuurparken en nog zoveel meer.

Roompot Arnhem

Droompark Hooge Veluwe Nederland accommodaties

Beleef een veelzijdige vakantie op DroomPark Hooge Veluwe. En geniet van een heerlijke vakantie midden in de natuur. Het park ligt pal tegenover de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Een ideale omgeving dus voor een vakantie. Naar een mooie wandelroute of de perfecte picknickplek in het groen hoef je bijgevolg niet ver te zoeken.

Maar ga je met vakantie met kinderen. Dan gaan zij zeker ook een heerlijke vakantie beleven op DroomPark Hooge Veluwe. Op het park kunnen ze dan ook zwemmen in het binnen- en buitenzwembad. Er zijn speeltuinen, een basketbalveld en een voetbalveld aanwezig. Ook kunnen ze er deelnemen met het recreatieprogramma.

Daarnaast zijn er leuke dagattracties vlak bij het park. Op slechts 10 minuten ben je bij Burgers’ Zoo en in 15 minuten in het centrum van Arnhem. Een dagje naar de dierentuin, gezellig middagje winkelen of een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum behoren dus ook zeker en vast tot de mogelijkheden.

Dit Roompot vakantiepark kan je trouwens boeken vanaf 174.00EUR.

Meer informatie

Roompot Arnhem, adres

Hierbij geven wij je graag het adres mee van het Roompot vakantiepark in Arnhem:

Koningsweg 14
6816 TC Arnhem
Gelderland
Nederland

Wil je ook nog andere vakantieparken ontdekken in Nederland. Neem dan zeker ook eens een kijkje op onze pagina Vakantieparken in Nederland.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.