Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Arnemuiden Nederland. Het heet Waterpark Veerse Meer. Dit park met vrijstaande villa’s beschikt over alle comfort. Er is dan ook alles aanwezig om een deugddoende en ontspannende vakantie door te brengen. Kortom ga onthaasten in Roompot Arnemuiden. En ontdek daarnaast wat de omgeving van Zeeland nog meer te bieden heeft.

Roompot Arnemuiden

Waterpark Veerse Meer in Nederland: accommodaties

Waterfanaten kunnen op Waterpark Veerse Meer meer dan hun hart ophalen. Ze kunnen er namelijk zeilen, surfen, zwemmen, duiken, waterskiën, kanovaren, vissen… Te veel om op te noemen. Op en in het Veerse Meer kan het allemaal! Blijf je toch liever op het droge? Ook dan valt er meer dan genoeg te beleven. Rond het meer loopt er bijvoorbeeld een mooie fietsroute. Daarnaast kan je mooie wandeltochten maken door de groene polders.

Bovendien bieden de omliggende steden meer dan genoeg mogelijkheden voor het maken van leuke uitstapjes. Ontdek bijvoorbeeld het Zeeuws maritiem muZEEum in Vlissingen. Of maak een stadswandeling met gids door het historische Middelburg. Maar je kan ook een duik nemen in het subtropische zwembad in het Omnium in Goes. Aan het einde van de dag kan je heerlijk ontspannen op het balkon of terras van je ruime, vrijstaande villa of comfortabele cottage.

Bij Waterpark Veerse Meer kan je een verblijf boeken in één van de vrijstaande villa’s. Ze bieden voorzieningen tot 10 personen. Hou je van nog meer luxe dan is een villa met sauna zelfs mogelijk. Je kan bij je boeking nog extra voorkeuren meegeven. Wel opletten dat er voor sommige voorkeuren extra moet betaald worden. In de villa’s is er bovendien gratis WIFI.

Meer informatie

Roompot Arnemuiden, Waterpark Veerse Meer: het adres

Het adres van vakantiepark Roompot in Arnemuiden, Waterpark Veerse Meer is:

Muidenweg 3
4341 PX Arnemuiden
Zeeland
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we graag door naar onze Parkvakanties pagina Roompot vakanties.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.