Het vakantiepark van Roompot gelegen in Akkrum Nederland heet Tusken de Marren. De moderne bungalows beschikken over alle comfort en gratis WIFI. De bungalows bieden bovendien plaats aan 4 tot 8 personen. Er is bij Roompot Akkrum alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Ga onthaasten in Akkrum Friesland en ontdek ook nog wat je er allemaal kan ontdekken.

Roompot Akkrum

Vakantiepark Tusken de Marren,Nederland: accommodaties

Beleef een actieve vakantie in de natuur bij Roompot Akkrum. Midden in het mooie Friesland vind je het vakantiepark Tusken de Marren. Dit park is ideaal gelegen voor een actieve vakantie tussen natuur en water. Ook wandelen en fietsen kan je in de omgeving uitstekend.

Breng bijvoorbeeld zeker ook een bezoekje aan het attractiepark Kameleondorp Terhorne of maak een Elfstedentocht over het land. Er zijn mogelijkheden genoeg. Ook kinderen hoeven zich er niet te vervelen. Er is voldoende ruimte om te spelen. En zeker op de meren kunnen ze lekker zeilen en surfen. Kortom genieten dus op Recreatiepark Tusken de Marren!.

Het naastgelegen Akkrum is met zijn bijzondere historische centrum en gezellige restaurants een bijzonder leuke plek om te bezoeken. Ook ben je zo op het Sneekermeer of Pikmeer voor een tocht over het water. De moderne bungalows van het park zijn fris ingericht en hebben elk een eigen aanlegsteiger. De flinke tuinen en veranda’s zijn ideaal voor barbecues op warme zomeravonden. Dit Roompot vakantiepark Tusken de Marren kan je trouwens al boeken vanaf 200,- EUR.

Meer informatie

Roompot Akkrum, Tusken de Marren: adres

Ben je op zoek naar het vakantieadres van het vakantiepark Roompot Akkrum, Tusken de Marren? Dat bezorgen wij jou alvast met veel plezier:

Ljouwerterdyk 63
8491 ML Akkrum
Friesland
Nederland

Wil je meer weten over bijvoorbeeld andere vakantieparken? Neem dan zeker en vast ook eens een kijkje op onze Parkvakantie pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.