Romantik Hotel Santer – Italië (9.4/10)

Romantik Hotel Santer

Romantik Hotel Santer is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Italië kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Romantik Hotel Santer: details

Beschrijving: Stijlvol en gastvrij, romantisch en luxueus, sportief en gastronomisch: Romantik Hotel Santer weet het allemaal te combineren. De eigenares, mevrouw Santer, is van Belgische afkomst en zorgt voor het hartelijke onthaal. De prachtige skigebieden van de Kronplatz en Helm, net als de mooie winterwandelwegen wachten om ontdekt te worden.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score 9.4!

Gelegen in Toblach,  Zuid-Tirol – Trentino in Italië

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.