Riva degli Etruschi Toscaanse Kust is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Toscaanse Kust, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Riva degli Etruschi Toscaanse Kust vanaf een voordelige prijs van 65.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Riva degli Etruschi, kijk dan zeker en vast ook verder!

Riva degli Etruschi Toscaanse Kust: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Riva degli Etruschi IT. Meer details over hun car|autovakanties naar Riva degli Etruschi vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Riva degli Etruschi
Gelegen in de regio: Toscaanse Kust
Gelegen in de stad: San Vincenzo
En het land: IT

Meer informatie over Riva degli Etruschi: Riva degli Etruschi is een 3 sterren accommodatie gelegen in San Vincenzo in Italië. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.8. Riva degli Etruschi beschikt over de volgende faciliteiten: airco, animatie, bar, fitness, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, kluisje, tennisbanen, rolstoelvriendelijk, wifi, windsurfen.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 65.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.