Residentie Les Pescalunes Zuid-Frankrijk is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Zuid-Frankrijk, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Residentie Les Pescalunes Zuid-Frankrijk vanaf een voordelige prijs van 110.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Residentie Les Pescalunes, kijk dan zeker en vast ook verder!

Residentie Les Pescalunes Zuid-Frankrijk: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Residentie Les Pescalunes FR. Meer details over hun  naar Residentie Les Pescalunes vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Residentie Les Pescalunes
Gelegen in de regio: Zuid-Frankrijk
Gelegen in de stad: Le Cap d’Agde
En het land: FR

Meer informatie over Residentie Les Pescalunes: Residentie Les Pescalunes is een 3 sterren accommodatie gelegen in Le Cap d’Agde in Frankrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 6.9. Residentie Les Pescalunes beschikt over de volgende faciliteiten: airco, animatie, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, speeltuin, tennisbanen, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 110.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.