Residence Villa Frejus is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Italië kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Residence Villa Frejus: details

Beschrijving: De verzorgde 3-sterren-residentie Villa Frejus ligt ca. 200 m bij het centrum van Bardonecchia vandaan. Het skigebied bereik je na 600 m en een skibushalte bevindt zich ca. 50 m verderop. Verschillende winkels en een langlaufloipe liggen ongeveer 200 m verderop.

Bij de uitrusting van het gezellige hotel behoren o.a. een receptie met kinderspeelhoek, lift, Wi-Fi en een skikelder. De sauna en de fitnessruimte kun je gratis gebruiken. Gratis overdekte parkeerplaatsen zijn volgens beschikbaarheid bij de accommodatie aanwezig.

Bovendien ontvang je ter plaatse de Frejus Card, waarmee je vele kortingen in bijvoorbeeld restaurants, bars, skischool en -verhuur ontvangt (wijzigingen van de services onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse).

Accommodatie

Prijs: 268.00 EUR

Gelegen in Piemonte,  Val di Susa in Italië

Afstand tot de piste 1000

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.