Residence & Spa Cgh Les Fermes De Sainte-Foy is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Residence & Spa Cgh Les Fermes De Sainte-Foy: details

Beschrijving: Mooi residentieel geheel met ruime comfortabele appartementen en gratis toegang tot het Centre Ô des Cimes, een bergwellness met overdekt zwembad, sauna, dampbad, enz… Hier wacht je een onvergetelijk verblijf in een rustig familiaal skigebied met verbazend goede mogelijkheden voor off-piste en toerskiën. Wie houdt van poedersneeuw is hier aan het juiste adres.

aantal sterren: 

Deze accommodatie krijg bovendien een score !

Gelegen in Sainte-Foy-Tarentaise,  Ste-Foy-Tarentaise in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.