Residence & Spa Cgh Le Hameau Du Beaufortain is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Residence & Spa Cgh Le Hameau Du Beaufortain: details

Beschrijving: Deze kwaliteitsvolle residentie met de Mont Blanc op de achtergrond bestaat uit typische chalets uit hout en steen die helemaal passen in de stijl van dit authentieke en familiale skioord. Je kan er niet alleen skiën, maar ook langlaufen (Olympische Spelen 1992). Liefhebbers van beide sporten zullen het hier zeker naar hun zin hebben. Zeker het langlaufen, veel te vaak een nog miskende sport, is in dit toch wel unieke, formidabele decor het proberen waard. De toegang tot het wellnesscentrum ‘Centre Ô des Cimes’ met overdekt zwembad, bubbelbaden, sauna en dampbad krijg je er zomaar bovenop.

aantal sterren: 

Deze accommodatie krijg bovendien een score 8.5!

Gelegen in Les Saisies,  Les Saisies in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.