Residence Néméa Le Domaine Du Grand Tetras is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Residence Néméa Le Domaine Du Grand Tetras: details

Beschrijving: Welkom in de Haute-Savoie. De gerieflijke studios en appartementen met meubels in massief dennenhout liggen verspreid over 7 grote chalets, wat het geheel een aangenaam karakter geeft. Verscholen in het Grand Massif komt dit domein tegemoet aan zowel ski- als wandelliefhebbers, en om te relaxen staat er ook zwembad ter beschikking.

aantal sterren: 

Deze accommodatie krijg bovendien een score 7.1!

Gelegen in Samoëns,  Le Grand Massif in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.