Résidence L’Ours Blanc is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Résidence L’Ours Blanc: details

Beschrijving: De comfortabele Résidence L’Ours Blanc ligt in het centrum van Les 2 Alpes, meteen bij de piste en maar ca. 150 m bij de berglift “Le Diable” vandaan.

De accommodatie beschikt over een receptie, wifi (tegen betaling) en een verwarmd binnenzwembad dat je gratis kunt gebruiken. Je kunt tevens gebruikmaken van de fitnessruimte (incl.), het wellnessgedeelte, de sauna en een hamam (beide tegen betaling). Er is verder een skidepot voor de wintersportuitrusting.

Accommodatie

Prijs: 229.00 EUR

Gelegen in Isère,  Oisans in Frankrijk

Afstand tot de piste 50

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.