Residence Les Chalets Des Rennes is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Residence Les Chalets Des Rennes: details

Beschrijving: Klasseresidentie met hoogstaande appartementen die met veel hout afgewerkt werden. Je geniet hier van een unieke ligging, vlak aan de pistes van een skistation dat nog behoorlijk veel charme heeft weten te bewaren. Mooie troef is de Nederlandstalige gastvrouw, Mariëtta de Weert, die voor een persoonlijke service zorgt. Kortom, een absolute aanrader!

aantal sterren: 

Deze accommodatie krijg bovendien een score 8.3!

Gelegen in Vars,  Alpen – Zuidelijke Alpen in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.