Résidence Le Thabor is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Résidence Le Thabor: details

Beschrijving: Résidence Le Thabor is in een traditionele stijl gebouwd. De accommodatie is gelegen in Valmeinier 1800 en zorgt voor een fantastisch panorama. De accommodatie ligt direct aan de piste en op ca. 500 van de winkels. De accommodatie bestaat uit 4 verschillende gebouwen.

Tot de faciliteiten behoort een receptie met Wi-Fi, een verwarmd buitenzwembad, sauna (tegen betaling), restaurant/bar (tegen betaling) en een skidepot. Openbare, gratis parkeerplaatsen zijn in de buurt van de résidence beschikbaar.

Accommodatie

Prijs: 229.00 EUR

Gelegen in Savoie,  Valmeinier-Valloire in Frankrijk

Afstand tot de piste 50

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.