Residence Le Pracondu 1 & 2 is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Zwitserland kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Residence Le Pracondu 1 & 2: details

Beschrijving: Residentie in chaletstijl met moderne appartementen in het uitgestrekte skigebied van Les 4 Vallées. Je zal ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie beleven in dit sneeuwzekere skigebied.

aantal sterren: 

Deze accommodatie krijg bovendien een score 7.7!

Gelegen in Nendaz,  Wallis – Les Quatre Vallées in Zwitserland

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.