Résidence La Marelle & Le Rami is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Résidence La Marelle & Le Rami: details

Beschrijving: De gezellige Résidence La Marelle & Le Rami ligt in het oord Les Coches, direct aan de (rode) piste, zodat je de ski’s kunt aandoen en naar de dichtstbijzijnde lift kunt skiën (ca. 250 m).
De dichtstbijzijnde berglift ligt ca. 200 m van de accommodatie vandaan en is te voet te bereiken. Ook het centrum met winkelmogelijkheden en restaurants is enkel ca. 500 m verderop gelegen. Een gratis shuttlebus brengt je overdag gemakkelijk naar de verschillende wijken (zie informatie ter plaatse).

Tot de faciliteiten van de moderne accommodatie, die uit twee gebouwen bestaat, behoren een ontvangstgedeelte met receptie, Wi-Fi (beperkte snelheid), verblijfsruimte met kinderspeelhoek, bar en een skidepot. Kosteloze openbare parkeerplaatsen zijn volgens beschikbaarheid nabij de accommodatie voorhanden.

Accommodatie

Prijs: 399.00 EUR

Gelegen in Savoie,  Paradiski in Frankrijk

Afstand tot de piste 50

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.