Residence Horizon Morgat Bretagne is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Bretagne, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Residence Horizon Morgat Bretagne vanaf een voordelige prijs van 140.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Residence Horizon Morgat, kijk dan zeker en vast ook verder!

Residence Horizon Morgat Bretagne: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Residence Horizon Morgat FR. Meer details over hun  naar Residence Horizon Morgat vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Residence Horizon Morgat
Gelegen in de regio: Bretagne
Gelegen in de stad: Morgat
En het land: FR

Meer informatie over Residence Horizon Morgat: Residence Horizon Morgat is een 3 sterren accommodatie gelegen in Morgat in Frankrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.3. Residence Horizon Morgat beschikt over de volgende faciliteiten: fitness, koelkast, zwembad binnen, zwembad buiten, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, speeltuin, sauna, rolstoelvriendelijk, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 140.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.