Residence Club Mmv Le Coeur Des Loges is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Residence Club Mmv Le Coeur Des Loges: details

Beschrijving: De standingvolle Residence Club MMV Le Coeur des Loges is opgetrokken in neo-savoyaardse stijl en volledig afgestemd op gezinnen. Sterke troeven zijn de mooie appartementen, de gekende service van MMV, het overdekte zwembad, de wellness en de kinderclubs. Bovendien vind je in de residentie een restaurant met pizza’s en streekgerechten om mee te nemen. Reserveer nu en ontdek of herontdek het schitterende Domaine des 3 Vallées met zijn 600 km aan pistes. Een topper voor gegarandeerde skipret!

aantal sterren: 0

Deze accommodatie krijg bovendien een score 0!

Gelegen in Les Menuires,  Les Trois Vallées in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.