Residence & Chalets Le Hameau De Flaine is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Residence & Chalets Le Hameau De Flaine: details

Beschrijving: Een betere plaats om gezellige avonden met de familie door te brengen dan in dit charmante chaletdorp kunnen wij ons niet inbeelden. En als je weet dat Flaine een van de mooiste en meest sneeuwzekere skigebieden in de Alpen is, dan begrijp je waarom sommigen hier elk jaar weer op vakantie komen. ‘Le Hameau’ is een unieke wijk met een honderdtal goed onderhouden Scandinavische chalets. In het midden van ‘Le Hameau’, vlak bij de ‘General Store’, staan een drietal prachtige chaletresidenties met telkens een tiental appartementen.

aantal sterren: 

Deze accommodatie krijg bovendien een score 7.3!

Gelegen in Flaine,  Le Grand Massif in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.