Résidence Atria-Crozats is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Résidence Atria-Crozats: details

Beschrijving: De comfortabele Résidence Atria-Crozats ligt in het hartje van het skidorp Avoriaz in het deel Les Crozats en biedt directe toegang tot de pistes. De accommodatie biedt een leuk uitzicht over de plaats. Een gratis shuttle service brengt je op de aankomst- en vertrekdag door de autoluwe plaats naar de accommodatie (na aanmelding vooraf).

De moderne accommodatie bestaat uit 4 gebouwen en beschikt over een receptie met Wi-Fi en kindergedeelte, bagageopslag en skidepot. Bovendien is er een fitnessruimte evenals een sauna en hamam, die tegen betaling kunnen worden gebruikt. Parkeerplaatsen (tegen betaling) bevinden zich aan de rand van het dorp (reservering aangeraden).

Verzorging
Zonder verzorging. Indien gewenst kan ter plaatse een broodjesservice worden bijgeboekt (tegen betaling).

Accommodatie

Prijs: 349.00 EUR

Gelegen in Haute-Savoie,  Portes du Soleil in Frankrijk

Afstand tot de piste 50

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.