Relaxia Lanzasur Club Lanzarote is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Lanzarote, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Relaxia Lanzasur Club Lanzarote vanaf een voordelige prijs van 377.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Relaxia Lanzasur Club, kijk dan zeker en vast ook verder!

Relaxia Lanzasur Club Lanzarote: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Relaxia Lanzasur Club ES. Meer details over hun  naar Relaxia Lanzasur Club vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Relaxia Lanzasur Club
Gelegen in de regio: Lanzarote
Gelegen in de stad: Playa Blanca
En het land: ES

Meer informatie over Relaxia Lanzasur Club: Relaxia Lanzasur Club is een 3 sterren accommodatie gelegen in Playa Blanca in Spanje. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.0. Relaxia Lanzasur Club beschikt over de volgende faciliteiten: aquapark, bar, fitness, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, tennisbanen, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 377.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.