Een verblijf in een vakantiepark van Qurios Holiday Retreats Nederland is een schot in de roos. Je wordt er in de watten gelegd en je kan er bijgevolg genieten van stijlvolle hedendaagse accommodaties. Ook je hond is er welkom. De vakantieparken van Qurios Holiday Retreats zijn in volle opmars. Momenteel zijn er drie vakantieparken aan de Nederlandse kust. In de loop van 2018 komt er nog een vakantiepark bij. Het is bijgevolg niet voor niets dat een Qurios vakantiepark een hoge score krijgt op Zoover – 9,5 gemiddeld.

Qurios Holiday Retreats

Qurios Egmond aan Zee

Het vakantiepark Qurios Holiday Retreats Egmond aan Zee is een kleinschalig park, ideaal voor een vakantie met kinderen. Je verblijft er in één van de 16 lodgetenten. De tenten zijn smaakvol ingericht en bevatten alle comfort. Met zijn 60 m² is er plaats voor 6 personen. De tenten hebben twee aparte slaapkamers. Ook de badkamer en de keuken zijn luxueus afgewerkt. Het overdekte terras is een ideale plaats om volledig te relaxen. Vanaf de veranda heb je ook een goed zicht op de grote, centraal gelegen speelweide. Dit vakantiepark is een echte glamping. Het is daarnaast ook op wandelafstand van de zee en de duinen gelegen.

Qurios Bloemendaal aan Zee

Dit vakantiepark Qurios Bloemendaal aan Zee, met zijn 113 comfortabele huisjes, is zeer rustig gelegen in een duinpan. Zijn ligging is uniek midden in een natuurgebied en op maar 100 meter van het strand. Het park beschikt over vijf types stoere comfortabele lodges, van twee tot 6 personen. Vanaf de veranda heb je een mooi zicht op de duinen. Het ganse jaar door kan je hier genieten van de rust en de prachtige natuur. In de omgeving valt er heel wat te beleven. Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig.

https://pixabay.com/nl/strand-kust-nederland-landschap-1402999/

Qurios Ameland

Onder de vuurtoren van Ameland en op 950 meter van het strand van Ameland staan 123 comfortabele huisjes. De gloednieuwe en stijlvolle vakantiewoningen zijn trendy ingericht. Kortom er zal je niets ontbreken in één van de vijf verschillende types Sea Houses. Vanop de veranda heb je onder andere een prachtig zicht over de duinen. Daarnaast wordt er tijdens de schoolvakanties een uitgebreid animatieprogramma voorzien. Het park heeft ook een minishop en een eigen brasserie. Vanuit Holwerd, in Friesland, kan je per boot naar het vakantiepark Qurios Ameland Hollum.

Petten aan Zee

In volle voorbereiding is het vakantiepark Qurios Holiday Retreats Petten aan Zee. Deze innovatieve Beach Lodges zijn een vernieuwing voor de Nederlandse kust. Deze strandhuisjes gaan trouwens helemaal op in het landschap. Weldra kan je ook deze luxueuze strandhuisjes boeken.

Voor meer vakantieparken in Nederland verwijzen we je bijgevolg graag door naar onze pagina Vakantieparken in Nederland.