Precise Marina Wolfsbruch. Dit Vakantiepark in  Rheinsberg Duitsland is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Door hun gekozen locaties valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

Precise Marina Wolfsbruch: meer informatie

Omschrijving: Precise Marina Wolfsbruch is een luxe 4-sterren vakantiepark in Rheinsberg. In dit vakantiepark geniet je van een aangename vakantie. Bekijk snel de foto’s en reviews van Precise Marina Wolfsbruch voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Precise Marina Wolfsbruch en geniet van een heerlijke vakantie in Duitsland!

Aantal sterren: 4

Richtprijs: 602.00 EUR voor 8 dagen.

Ligging: Rheinsberg, Duitsland

Accommodatie: Vakantiepark

8 daagse autovakantie naar Precise Marina Wolfsbruch in rheinsberg, duitsland

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aanbiedingen, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.