Prainha Village Algarve is de ideale locatie voor een verblijf in een vakantiepark. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar de Algarve, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Prainha Village Algarve. Dit kan al vanaf een voordelige prijs van 1109.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in de Algarve, kijk dan zeker en vast ook verder!

Prainha Village Algarve: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Prainha Village PT. Meer details over hun Lastminutes naar Prainha Village vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Prainha Village
Gelegen in de regio: Algarve
Gelegen in de stad: Alvor
En het land: Portugal

Meer informatie over Prainha Village: Prainha Village is een 3 sterren accommodatie gelegen in Alvor in Portugal. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.7. Prainha Village beschikt over de volgende faciliteiten: bar, zwembad binnen, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 1109.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken. Naar bijvoorbeeld de voordelige aanbiedingen  van een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.