Vakantiepark PonyparkCity is gelegen in Collendoorn. Dit Nederlandse vakantiepark is heel populair. Het is reeds verschillende keren uitgeroepen tot het populairste vakantiepark Nederland. Je beleeft er een unieke vakantie tussen de pony’s.

Vakantiepark met pony’s

Elk huisje heeft zijn eigen Shetland pony om voor te zorgen. Als een echte cowboy ben jij verantwoordelijk voor je pony. Van stal halen, borstelen, eten geven en uiteraard een ritje maken door het park. Dat kan allemaal. Je voelt je als een echte cowboy in vakantiepark PonyparkCity. Ben je niet zo vertrouwd met het pony rijden? Geen nood, dagelijks worden er ponyrijlessen aangeboden.

Ga naar PonyparkCity

De pony’s worden ’s ochtends en ’s avonds gevoerd in de overdekte ponystal. Met zijn 150 meter lengte is deze ponystal is de grootste overdekte ponystal in Europa.

Activiteiten bij PonyparkCity

Kies je voor een verblijf bij PonyparkCity dan ga je gegarandeerd voor een avontuurlijke vakantie. Bij vakantiepark PonyparkCity valt er altijd wat te beleven. Uiteraard zijn er de pony activiteiten zoals pony wedstrijden, paardrijden met mama en papa. In de saloon kan je gezellig met de familie genieten van de avondshows of de familiebingo.

Ontmoet Lucky Luke of Zorro, of ga terug in de tijd met de cowboyshows. Hou je van een party bowlen of liever poolen en gamen? Er valt zoveel meer te beleven dat je je nooit zal vervelen.

Meer informatie

 

Het vakantiehuisje bij PonyparkCity

Een vakantiehuisje in dit fantastische familiepark is bovendien voorzien voor twee volwassenen en maximum vier kinderen. Het bevat een keuken met koelkast, douche, toilet, en TV. Je kan je wagen parkeren aan je huisje. Er is ook overal gratis Wifi aanwezig. De huisjes liggen in de bossen van het park maar alle facitliteiten van het park zijn op loopafstand. Bij elk vakantiehuisje heb je je eigen pony ter beschikking. Ben je verliefd geworden op je favoriete pony dan kan je deze reserveren tijdens je verblijf.

Nieuw bij vakantiepark PonyparkCity

Echter bij de arrangementen van PonyparkCity is de toegang tot het attractiepark Slagharen niet meer inbegrepen. Maar in 2018 heeft PonyparkCity veel nieuws te bieden. Zowel jong als oud kan zich uitleven in onder andere Playmobil Village. Een speelparadijs met een cinema, poppenkasttheater, speeltuinen, heel veel Playmobil-speelgoed en zoveel meer. Je kan samen ook op zoek naar een schat, rodeo-rijden of gewoon heerlijk gaan zwemmen. Ook een bezoekje aan de kinderboerderij en de verschillende speeltuinen mag zeker niet ontbreken. Wacht daarom zeker niet om Pony Park City te reserveren in 2018!

Nog meer vakantieparken voor kinderen vind je trouwens op onze pagina kindvriendelijke vakantieparken.