Pierre & Vacances Résidence Premium Les Hauts Bois is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Pierre & Vacances Résidence Premium Les Hauts Bois: details

Beschrijving: Een boot in de sneeuw! Dat is de bijnaam van deze standingvolle residentie opgetrokken in de stijl van de Savoie tegenover de Mont-Blanc. Na het skiën kan je terecht in de wellness en het overdekte zwembad en volop weer op krachten komen.

aantal sterren: 

Deze accommodatie krijg bovendien een score !

Gelegen in Aime La Plagne 2100,  Paradiski – La Plagne in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.