Pestana Dom Joao Algarve is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Algarve, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Pestana Dom Joao Algarve vanaf een voordelige prijs van 540.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Pestana Dom Joao, kijk dan zeker en vast ook verder!

Pestana Dom Joao Algarve: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Pestana Dom Joao PT. Meer details over hun  naar Pestana Dom Joao vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Pestana Dom Joao
Gelegen in de regio: Algarve
Gelegen in de stad: Alvor
En het land: PT

Meer informatie over Pestana Dom Joao: Pestana Dom Joao is een 4 sterren accommodatie gelegen in Alvor in Portugal. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 9.5. Pestana Dom Joao beschikt over de volgende faciliteiten: airco, animatie, bar, duikcentrum, fitness, golf, zwembad binnen, kids club, zwembad buiten, parkeerplaats, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, wellness, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 540.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.