Verblijf in één van de comfortabele bungalows van Vakantieparken. Deze liggen verspreid in de prachtige natuur in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Bekijk onze Best Value Deals en ontdek wat de parken en de omgeving er nog meer te bieden hebben. Waai bijvoorbeeld eens lekker uit tijdens een strandwandeling. Of spring op de fiets en verken de hoogste duinen van ons land. En ontdek Park Scorleduyn Buitenhuis mindervaliden.

Park Scorleduyn Buitenhuis mindervaliden – Schoorl Noord-Holland Nederland

Bij vakantiepark Park Scorleduyn ben je altijd in de buurt van bos en strand. De omgeving van dit Noord-Hollandse vakantiepark bevat dan ook de perfecte ingrediënten voor een vakantie vol ontspanning én avontuur. Ook kan je hier tussen Schoorl en Bergen het mooiste en zwaarste mountainbikeparcours van Nederland bedwingen. Voor een dagje uit kan je bijvoorbeeld naar het nabijgelegen dorpje Schoorl. Dit dorpje staat  bekend om zijn gezellige centrum vol winkels, terrasjes en restaurants.

Deze accommodatie Park Scorleduyn Buitenhuis mindervaliden is drempelloos en voorzien van een laminaat vloer. Daarnaast is de deur van de entree 90 cm breed. De overige doorgangen in de accommodatie zijn 81 cm. De accommodatie is hierdoor niet geschikt voor gasten in een elektrische rolstoel. Maar is enkel geschikt voor gasten die niet volledig afhankelijk zijn van een rolstoel.

Indeling: woonkamer met tv, gratis WiFi en in hoogte verstelbare- en onder rijd bare keuken met laaggeplaatste combi microgolf. De badkamer is met douche en voorzien van zit mogelijkheid, verstelbare wastafel en verstelbaar toilet met steunbeugels aan de zijkant. De badkamer heeft bovendien ook vloerverwarming. De slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden waarvan één hoog/laag bed met hoge zij-randen. In deze slaapkamer bevindt zich een plafond gemonteerd til systeem. Openslaande deuren zijn er ook naar het terras. Het terras heeft bovendien ook tuinmeubilair. Er is nog een aparte berging. Op de verdieping is er een vide en slaapkamer met twee eenpersoons boxspring bedden. De accommodatie is gelegen aan een verharde weg, vooraan op het park.

Het adres van Park Scorleduyn

Oorsprongweg 8
1871 HA Schoorl
Noord-Holland
Nederland

Zou je nog graag andere vakantieparken leren kennen. Neem dan zeker ook een kijkje op onze pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.