Park Molenheide, een vakantiepark in België is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark Park Molenheide België gelegen aan de Limburg. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

Park Molenheide België 4 *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in België een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark Park Molenheide
Stad: Houthalen-Helchteren
Regio: Limburg
Land: België

Omschrijving: Park Molenheide ligt in het midden van een fietsparadijs in Limburg en is omgeven door een groot wild- en wandelpark. Je wandelt rechtstreeks het bos in waar u zomaar een hert of everzwijn kunt treffen. Het park is voorzien van vele faciliteiten zodat jong en oud zich zullen vermaken. Wat dacht je van de grote indoor en outdoor kinderspeelhal of de gethematiseerde minigolfbaan?
De vrijstaande sfeervolle bungalows zijn zo gebouwd dat de bestaande natuur zoveel mogelijk is behouden. Bent je op zoek naar natuur én speelplezier voor het hele gezin? Dan zul je op Park Molenheide een onvergetelijke tijd beleven!

Prijs vanaf: 173.00 EUR

Sterren: 4 sterren
Rating:  /10
Extra: Indoor speelparadijs

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.