Parc la Clusure ( 151.00EUR)

Parc la Clusure

Parc la Clusure. Dit Vakantiepark in  Tellin Belgie is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Door hun gekozen locaties valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

Parc la Clusure: meer informatie

Omschrijving: Parc la Clusure is een 4-sterren vakantiepark in Tellin, een plaatsje gelegen in het prachtige Belgische Ardennen. Na een waarschijnlijk lange autorit ben je dan eindelijk aangekomen op het vakantiepark en is het tijd om alles te ontdekken. Loop na het uitpakken gezellig met het hele gezin richting de bar voor een lekker drankje en eet een lekkere maaltijd in het restaurant. In de avond vermaakt iedereen zich tijdens een leuke avondshow. Trek jezelf terug in je volledig ingerichte caravan voor een fijne nachtrust om de volgende dag een plons in het zwembad te nemen of mee te doen aan het entertainmentprogramma. Ga je mee?!

Aantal sterren: 4

Richtprijs: 151.00 EUR voor 8 dagen.

Ligging: Tellin, Belgie

Accommodatie: Vakantiepark

8 daagse autovakantie naar Parc la Clusure in tellin, belgie

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aanbiedingen, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.