Over ons wil jou een beeld geven over het verhaal achter de website Parkvakanties. Op deze website vind je bijvoorbeeld meer informatie over wat er allemaal te ontdekken valt in verschillende vakantieparken. We doen dit op basis van beschrijvingen van bezienswaardigheden en unieke locaties. Je zal gauw merken dat een vakantie in een bungalowpark zeker de moeite waard is.

Daarnaast geven we jou ook beeld over mogelijke acties, aanbiedingen, kortingen, weetjes en andere nuttige tips over parkvakanties in België en de ons omringende landen. En dit voor zowel Belgen als Nederlanders. We streven ernaar om jou een zo goed, correct en duidelijk beeld te geven over een vakantie in een vakantiepark. De website wordt dagelijks bijgewerkt en aangevuld. Dit onder andere om een zo uitgebreid mogelijk aanbod te kunnen bieden.

Parkvakanties.be werkt zelfstandig en werkt enkel samen met gerenommeerde en gekende touroperators. De touroperators op deze website hebben bovendien hun toestemming gegeven om met ons samen te werken. Het aanbod op de site is bijgevolg door hen goedgekeurd. Kortom, het is zeker de moeite om eens te bekijken!

Het verhaal achter Parkvakanties.

Na een carrière van 20 jaar in de financiële sector vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Als echtgenote en mama van 2 opgroeiende dochters wou ik ook een beter evenwicht tussen werk en privé. Omdat de technologie niet stil staat, ben ik me daar verder in gaan verdiepen. Dat in combinatie met mijn 20 jaar bankervaring en liefde voor reizen en de natuur, heeft gezorgd voor de website Parkvakanties.

Dagelijks wordt de site ge-update, aangepast, bijgewerkt, aangevuld,… waardoor een verblijf in een vakantiepark bijna geen geheimen meer voor me heeft. Heb je dus vragen of opmerkingen of kan ik je ergens mee helpen, contacteer me dan zeker via het contact formulier. De eigenschappen die me kenmerken zijn authenticiteit, openheid, behulpzaam, humoristisch, optimistisch en liefhebber van reizen … .

over ons
Parkvakanties is een onderdeel van www.bezigebij.be.