Omer Holiday Resort Noord-Egeïsche Kust is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Noord-Egeïsche Kust, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Omer Holiday Resort Noord-Egeïsche Kust vanaf een voordelige prijs van 959.00€ voor 11 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Omer Holiday Resort, kijk dan zeker en vast ook verder!

Omer Holiday Resort Noord-Egeïsche Kust: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Omer Holiday Resort TR. Meer details over hun Lastminutes naar Omer Holiday Resort vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Omer Holiday Resort
Gelegen in de regio: Noord-Egeïsche Kust
Gelegen in de stad: Kusadasi
En het land: TR

Meer informatie over Omer Holiday Resort: Omer Holiday Resort is een 4 sterren accommodatie gelegen in Kusadasi in Turkije. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.1. Omer Holiday Resort beschikt over de volgende faciliteiten: airco, animatie, bar, fitness, kids club, zwembad buiten, speeltuin, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, tennisbanen, watersporten, wellness, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 959.00 EUR voor 11 nachten.
Aantal dagen: 12

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.