Odalys Appart’hotel Eden is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Odalys Appart’hotel Eden: details

Beschrijving: Mooi en recent hotelcomplex. Je hebt er toegang tot alle faciliteiten en diensten (waaronder het overdekte zwembad) van de residentie Edenarc. Het restaurant Voga Goga geniet grote faam in het skistation. Vlak bij het hotel vind je een kruidenierswinkel, sportwinkel, vrijetijdszone voor groot en klein ‘Le Mille 8’ (slee-piste, piste ‘Les Cabanes’,…). Wifi inbegrepen in de kamers en suites.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score !

Gelegen in Arc 1800,  Paradiski – Les Arcs in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.