Oad bus magisch voordeel – Hotel B&B ** brengt je helemaal in de magische sferen van Disneyland in Parijs. Met deze Busreis Disney kom je helemaal ontspannen aan op de bestemming. Je kan samen met de reisgenoten al voorbereiden op de fantastische uitstap naar dit populaire pretpark nabij Parijs. OAD weet waar de klanten van houden. Ze zorgen dan ook voor een onbezorgd en ontspannen verblijf om nooit te vergeten!

Oad bus magisch voordeel – Hotel B&B **: meer details

Beschrijving: Hotel B&B at Disneyland Paris ** is een familiehotel dichtbij Disneyland® Paris. B&B Hotel is een voordelige accommodatie voor je verblijf in Parijs. Er rijdt een gratis shuttlebus tussen het hotel en de Disney Parken.Het hotel is ruim opgezet en in moderne stijl ingericht. Vanuit het restaurant heb je prachtig uitzicht over het meer. Het B&B Hotel at Disneyland Paris heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is een zeer geschikt hotel voor een heerlijke vakantie.

Categorie: Busreis Disney

Prijs: 215.00 EUR

Verblijf voor 3 dagen/ 2 nachten

Stad: Magny-le-Hongre

Voor meer informatie en om een reis te boeken, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Parkvakanties onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale vakantie! Neem alvast een kijkje op onze pagina met vakantie tips!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.