Nossa Senhora de Estrela Sao Miguel is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  São Miguel, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Nossa Senhora de Estrela São Miguel vanaf een voordelige prijs van 370.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Nossa Senhora de Estrela, kijk dan zeker en vast ook verder!

Nossa Senhora de Estrela Sao Miguel: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Nossa Senhora de Estrela PT. Meer details over hun sun|zonvakanties naar Nossa Senhora de Estrela vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Nossa Senhora de Estrela
Gelegen in de regio: São Miguel
Gelegen in de stad: Lagoa das Furnas
En het land: PT

Meer informatie over Nossa Senhora de Estrela: Nossa Senhora de Estrela is een 3 sterren accommodatie gelegen in Lagoa das Furnas in Portugal. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.8. Nossa Senhora de Estrela beschikt over de volgende faciliteiten: koelkast, zwembad buiten, parkeerplaats, kleinschalig, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 370.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.