Nieuwe vakantiesuite voor 2 volwassenen en 3 kinderen met zeezicht. Deze  zijn voorzien van alle comfort en bieden plaats aan 5 personen. Ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Ook huisdieren zijn welkom bij Holiday Suites. Bovendien valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

Nieuwe vakantiesuite voor 2 volwassenen en 3 kinderen met zeezicht: meer informatie

Omschrijving: Deze vernieuwde vakantiesuite is geschikt voor 5 personen (2 volwassenen – 3 kinderen). De Holiday Suite is gelegen aan de voorkant van het gebouw en heeft zeezicht.

Richtprijs: 638.40 EUR voor 4 nacht.

Ligging: Blankenberge België

Maximum aantal personen toegelaten: 5

Score: 10/5

Voor meer informatie en om een vakantie te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aan de kust, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.