Nieuwe deluxe penthouse voor 6 personen met 2 kamers. Deze  zijn voorzien van alle comfort en bieden plaats aan 6 personen. Ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Ook huisdieren zijn welkom bij Holiday Suites. Bovendien valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

Nieuwe deluxe penthouse voor 6 personen met 2 kamers: meer informatie

Omschrijving: Dit nieuw luxueus vakantieverblijf voor 6 personen beschikt over een woonkamer, 2 slaapkamers waarvan 1 met tweepersoonsbed en 1 met twee eenpersoonsbedden, een slaaphoek met stapelbed, een uitgeruste keuken, 2 badkamers, een apart toilet en een terras.

Richtprijs: 732.00 EUR voor 4 nacht.

Ligging: Vence Frankrijk

Maximum aantal personen toegelaten: 6

Score: 10/5

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aan de kust, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.