Mobile home Baia Lux (255.00 EUR)

Mobile home Baia Lux Italië

Mobile home Baia Lux. Dit Vakantiehuizen in Adriatische kust (Venetië) is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Bovendien valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

Mobile home Baia Lux: meer informatie

Omschrijving: 31m2 groot is mobile home type Lux. Ook dit type is geschikt voor 6 personen. Het toilet is separaat van de badkamer. Er zijn 2 slaapkamers; een kamer met tweepersoonsbed, 1 met twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer kan de vijfde persoon slapen op een bankbed. Op het stenen terras met zonnescherm zal je heerlijk kunnen genieten van het Italiaanse leven. Wil je soms tv kijken, geen probleem. Er is satelliet ontvangst.

Richtprijs: 255.00 EUR

Ligging: Cavallino, Adriatische kust (Venetië) Italië

Accommodatie: Vakantiehuizen

Rating: 8.5

4 sterren

Maximum aantal personen: 5

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aan de kust, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.