Marina Waterman Milna Brac is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Brac, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Marina Waterman Milna Brac vanaf een voordelige prijs van 481.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Marina Waterman Milna, kijk dan zeker en vast ook verder!

Marina Waterman Milna Brac: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Marina Waterman Milna HR. Meer details over hun  naar Marina Waterman Milna vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Marina Waterman Milna
Gelegen in de regio: Brac
Gelegen in de stad: Milna
En het land: HR

Meer informatie over Marina Waterman Milna: Hotel & Marina Waterman Milna Resort is een 4 sterren accommodatie gelegen in Milna in Kroatië. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.5. Hotel & Marina Waterman Milna Resort beschikt over de volgende faciliteiten: airco, animatie, bar, kindvriendelijk, lift, fitness, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, restaurant, kluisje, sauna, tennisbanen, watersporten, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 481.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.