Marina Fiskenaes Zuid-Denemarken is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Zuid-Denemarken, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Marina Fiskenæs Zuid-Denemarken vanaf een voordelige prijs van 117.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Marina Fiskenæs, kijk dan zeker en vast ook verder!

Marina Fiskenaes Zuid-Denemarken: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Marina Fiskenæs DK. Meer details over hun sun|zonvakanties naar Marina Fiskenæs vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Marina Fiskenæs
Gelegen in de regio: Zuid-Denemarken
Gelegen in de stad: Gråsten
En het land: Denemarken

Meer informatie over Marina Fiskenæs: Vakantiepark Marina Fiskenæs is een 4 sterren accommodatie gelegen in Gråsten in Denemarken. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.8. Vakantiepark Marina Fiskenæs beschikt over de volgende faciliteiten: bar, fietsverhuur, fitness, koelkast, zwembad binnen, kinderzwembad, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, speeltuin, ontspanning, restaurant, sauna, tennisbanen, wellness, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 117.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.