Magic Aqua Excalibur Costa Blanca

Magic Aqua Excalibur Costa Blanca

Magic Aqua Excalibur Costa Blanca is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Costa Blanca, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Magic Aqua Excalibur Costa Blanca vanaf een voordelige prijs van 931.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Magic Aqua Excalibur, kijk dan zeker en vast ook verder!

Magic Aqua Excalibur Costa Blanca: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Magic Aqua Excalibur ES. Meer details over hun car|autovakanties naar Magic Aqua Excalibur vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Magic Aqua Excalibur
Gelegen in de regio: Costa Blanca
Gelegen in de stad: Albir
En het land: ES

Meer informatie over Magic Aqua Excalibur: Magic Aqua Excalibur Resort is een 3 sterren accommodatie gelegen in Albir in Spanje. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 9.0. Magic Aqua Excalibur Resort beschikt over de volgende faciliteiten: airco, animatie, aquapark, bar, fietsverhuur, kindvriendelijk, discotheek, fitness, koelkast, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, speeltuin, restaurant, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 931.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.