Luxe villa met privestrand aan het water is gelegen in Westerhaar. Dit kindvriendelijk vakantiepark ligt in de provincie Overijssel in Nederland. Het is de ideale plek om de mooie omgeving om te ontdekken. Kinderen zijn er bovendien meer dan welkom. Kortom, zeker de moeite om verder te lezen.

Luxe villa met privestrand aan het water: overzicht

Omschrijving: Vakantievilla met eigen privéstrandEen vakantie in eigen land wordt steeds populairder. Logisch, want met je eigen strand voor de deur, een mooi uitzicht over het water en een eyecatching villa, hoeft niemand naar het buitenland. In en rondom deze nieuw gebouwde strandvilla voor zes personen in Westerhaar kom je werkelijk waar niets tekort. Zin om een hengel uit te gooien, te zwemmen of lekker op het strand te hangen? Dat komt goed uit, want deze villa ligt direct aan het water.

Stad: Westerhaar

Regio: Westerhaar, Nederland

Prijs: 331.50 EUR

5 vakantiehuisje voor 6 personen

Score: 10

Sterren: 5

Voor meer informatie en om een parkvakantie te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.