L’Oustal del Carlat, een vakantiepark in Frankrijk is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark L’Oustal del Carlat Frankrijk gelegen aan de Midi-Pyreneeën. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

L’Oustal del Carlat Frankrijk 3 *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in Frankrijk een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark L’Oustal del Carlat
Stad: Carla-Bayle
Regio: Midi-Pyreneeën
Land: Frankrijk

Omschrijving: Het pas gebouwde vakantiepark L’Oustal del Carlat ligt aan de rand van het recreatiemeer van Carla Bayle in Zuid Frankrijk en heeft een schitterend uitzicht op de bergen van de Pyreneeën. De streek kenmerkt zich door twee dingen: zon en toeristische mogelijkheden. Precies wat je nodig hebt op vakantie in het zuiden van Frankrijk. De luxe 4, 6 en 8 persoonsvakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en ook het park heeft genoeg te bieden. ’s Avonds gezellig kokkerellen in je eigen appartementje, heerlijk dineren in een restaurant van Carla Bayle of lekker barbecueën op een zomeravond.

Prijs vanaf: 66.00 EUR

Sterren: 3 sterren
Rating: 7.3 /10
Extra: Modern ingerichte woningen

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.