Les Villas de Fontenelles Pays de la Loire is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar Pays de la Loire, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Les Villas de Fontenelles Pays de la Loire vanaf een voordelige prijs van 183.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Les Villas de Fontenelles, kijk dan zeker en vast ook verder!

Les Villas de Fontenelles Pays de la Loire: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Les Villas de Fontenelles FR. Meer details over hun Last Minutes naar Les Villas de Fontenelles vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Les Villas de Fontenelles
Gelegen in de regio: Pays de la Loire
Gelegen in de stad: La Chapelle-Hermier
En het land: FR

Meer informatie over Les Villas de Fontenelles: Madame Vacances Les Villas de Fontenelles is een 4 sterren accommodatie gelegen in La Chapelle-Hermier in Frankrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 6.6. Madame Vacances Les Villas de Fontenelles beschikt over de volgende faciliteiten: koelkast, golf, zwembad buiten, tennisbanen.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 183.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.