Les Rives de Saint Brice, een vakantiepark in Frankrijk is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark Les Rives de Saint Brice Frankrijk gelegen aan de Atlantische Kust-Aquitaine. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

Les Rives de Saint Brice Frankrijk 3 *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in Frankrijk een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark Les Rives de Saint Brice
Stad: Arès
Regio: Atlantische Kust-Aquitaine
Land: Frankrijk

Omschrijving: De bungalows van Les Rives de Saint Brice zijn gebaseerd op karakteristieke, oude vissershuisjes van deze streek. Arès is makkelijk te bereiken en dankzij het uitgebreide netwerk van fietspaden is deze streek een paradijs voor fietsers. Neem je lunchpakketje maar mee en stop voor het avondeten eens in het gezellige Arès. De volgende dag maar even rustig aan het zwembad liggen en relaxen in je appartement met alles er op en eraan.

Prijs vanaf: 70.00 EUR

Sterren: 3 sterren
Rating: 6 /10
Extra: Voor fietsliefhebbers

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.