Les Rives de Lac Aquitaine is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Aquitaine, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Les Rives de Lac Aquitaine vanaf een voordelige prijs van 69.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Les Rives de Lac, kijk dan zeker en vast ook verder!

Les Rives de Lac Aquitaine: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Les Rives de Lac FR. Meer details over hun  naar Les Rives de Lac vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Les Rives de Lac
Gelegen in de regio: Aquitaine
Gelegen in de stad: Le Moutchic
En het land: FR

Meer informatie over Les Rives de Lac: Residence Detente MMV Les Rives de Lac is een 3 sterren accommodatie gelegen in Le Moutchic in Frankrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.6. Residence Detente MMV Les Rives de Lac beschikt over de volgende faciliteiten: fietsverhuur, kinderopvang, zwembad buiten, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, sauna, kleinschalig, rolstoelvriendelijk, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 69.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.