Les Mazets Du Ventoux Zuid-Frankrijk is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Zuid-Frankrijk, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Les Mazets Du Ventoux Zuid-Frankrijk vanaf een voordelige prijs van 498.00€ voor 10 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Les Mazets Du Ventoux, kijk dan zeker en vast ook verder!

Les Mazets Du Ventoux Zuid-Frankrijk: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Les Mazets Du Ventoux FR. Meer details over hun Lastminutes naar Les Mazets Du Ventoux vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Les Mazets Du Ventoux
Gelegen in de regio: Zuid-Frankrijk
Gelegen in de stad: Malaucène
En het land: FR

Meer informatie over Les Mazets Du Ventoux: Residence Les Mazets Du Ventoux is een 4 sterren accommodatie gelegen in Malaucène in Frankrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 6.9. Residence Les Mazets Du Ventoux beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, koelkast, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, speeltuin, kluisje, sauna, tennisbanen, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 498.00 EUR voor 10 nachten.
Aantal dagen: 11

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.