Les Bastides De Lascaux Dordogne is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Dordogne, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Les Bastides De Lascaux Dordogne vanaf een voordelige prijs van 176.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Les Bastides De Lascaux, kijk dan zeker en vast ook verder!

Les Bastides De Lascaux Dordogne: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Les Bastides De Lascaux FR. Meer details over hun  naar Les Bastides De Lascaux vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Les Bastides De Lascaux
Gelegen in de regio: Dordogne
Gelegen in de stad: Montignac
En het land: FR

Meer informatie over Les Bastides De Lascaux: Residence Les Bastides De Lascaux is een 4 sterren accommodatie gelegen in Montignac in Frankrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.2. Residence Les Bastides De Lascaux beschikt over de volgende faciliteiten: fitness, zwembad buiten, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, speeltuin, sauna, rolstoelvriendelijk, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 176.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.